Stalker
%
76

Stalker

Bekijk de trailer

Kijk Stalker

Moeite met waar je nou Stalker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Detectives Beth Davis en Jack Larsen lossen uiteenlopende stalkingszaken op. Bespieding, cyberpesten en ongewenste liefdesverklaringen zijn slechts milde voorbeelden van wat Davis en Larsen tegenkomen.

Regisseur en acteurs

 • Maggie Q portait

  Maggie Q

  Beth Davis

 • Dylan McDermott portait

  Dylan McDermott

  Jack Larsen

 • Victor Rasuk portait

  Victor Rasuk

  Detective Ben Caldwell

 • Elisabeth Röhm portait

  Elisabeth Röhm

  Amanda Taylor

 • Mariana Klaveno portait

  Mariana Klaveno

  Janice Lawrence

 • Andrew W. Walker portait

  Andrew W. Walker

  Coach Baker

Trailers

Stalker

Zin om Stalker lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Stalker te bekijken voor je op een rijtje.

Stalker downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Stalker downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Stalker. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Stalker er ook in SD heel goed uit.

Stalker streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Stalker net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Stalker hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Stalker helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Stalker torrent

Denk je dat je om Stalker te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Stalker trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Stalker de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.