Stranger Things
%
81

Stranger Things

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Stranger Things

Moeite met waar je nou Stranger Things moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Stranger Things

Samenvatting

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Regisseur en acteurs

 • Joe Keery portrait

  Joe Keery

  actor

 • Noah Schnapp portrait

  Noah Schnapp

  actor

 • Cara Buono portrait

  Cara Buono

  actor

 • Charlie Heaton portrait

  Charlie Heaton

  actor

 • Natalia Dyer portrait

  Natalia Dyer

  actor

 • Caleb McLaughlin portrait

  Caleb McLaughlin

  actor

 • Gaten Matarazzo portrait

  Gaten Matarazzo

  actor

 • Millie Bobby Brown portrait

  Millie Bobby Brown

  actor

 • Finn Wolfhard portrait

  Finn Wolfhard

  actor

 • Matthew Modine portrait

  Matthew Modine

  actor

 • David Harbour portrait

  David Harbour

  actor

 • Winona Ryder portrait

  Winona Ryder

  actor

Trailers

Stranger Things

Op zoek naar Stranger Things? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Stranger Things streamen

Het streamen van series als Stranger Things heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Stranger Things waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Stranger Things dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Stranger Things downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Stranger Things te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Stranger Things torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Stranger Things trailer

Weet je nog niet zeker of Stranger Things jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.