Strike Back
%
83

Strike Back

Nu kijken

Kijk Strike Back

Moeite met waar je nou Strike Back moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Strike Back

Samenvatting

Twee eliteagenten, een Amerikaanse ex-Delta Force en een Britse topspion, vormen een onwaarschijnlijke alliantie tegen 's werelds grootste terroristen.

Regisseur en acteurs

 • Sullivan Stapleton portait

  Sullivan Stapleton

  Sgt. Damien Scott

 • Philip Winchester portait

  Philip Winchester

  Sgt. Michael Stonebridge

 • Michelle Lukes portait

  Michelle Lukes

  Sgt. Julia Richmond

 • Michelle Yeoh portait

  Michelle Yeoh

  Mei Foster

Strike Back

Op zoek naar Strike Back? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Strike Back streamen

Het streamen van series als Strike Back heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Strike Back waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Strike Back dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Strike Back downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Strike Back te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Strike Back torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Strike Back trailer

Weet je nog niet zeker of Strike Back jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.