Strike Back
%
83

Strike Back

Nu kijken

Kijk Strike Back

Moeite met waar je nou Strike Back moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Strike Back

Samenvatting

Twee eliteagenten, een Amerikaanse ex-Delta Force en een Britse topspion, vormen een onwaarschijnlijke alliantie tegen 's werelds grootste terroristen.

Regisseur en acteurs

 • Sullivan Stapleton portait

  Sullivan Stapleton

  Sgt. Damien Scott

 • Philip Winchester portait

  Philip Winchester

  Sgt. Michael Stonebridge

 • Michelle Lukes portait

  Michelle Lukes

  Sgt. Julia Richmond

 • Michelle Yeoh portait

  Michelle Yeoh

  Mei Foster

Strike Back

Wil je Strike Back kijken? De serie van Sullivan Stapleton uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Strike Back op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Strike Back met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Strike Back downloaden

Het downloaden van Strike Back is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Strike Back ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Strike Back streamen

Het streamen van Strike Back heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Strike Back online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Strike Back kijkt. Ideaal!

Strike Back torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Strike Back. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Strike Back trailer

Bekijk eerst even de trailer van Strike Back voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.