Supernatural
%
100

Supernatural

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Supernatural

Moeite met waar je nou Supernatural moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Supernatural

Samenvatting

De broers Winchester bestrijden het bovennatuurlijke kwaad.

Regisseur en acteurs

 • Jensen Ackles portait

  Jensen Ackles

  Dean Winchester

 • Jared Padalecki portait

  Jared Padalecki

  Sam Winchester

 • Misha Collins portait

  Misha Collins

  Castiel

 • Mark Sheppard portait

  Mark Sheppard

  Crowley

 • Samantha Smith portait

  Samantha Smith

  Mary Winchester

Trailers

Supernatural

Supernatural streamen

Supernatural streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Supernatural downloaden

Zin om Supernatural te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Supernatural te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Supernatural torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Supernatural makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Supernatural trailer

Wil je er zeker van zijn dat Supernatural jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.