Switched at Birth
%
78

Switched at Birth

Nu kijken

Kijk Switched at Birth

Moeite met waar je nou Switched at Birth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Switched at Birth

Samenvatting

Twee families komen tot de ontdekking dat hun tienerdochters bij de geboorte per ongeluk zijn verwisseld.

Regisseur en acteurs

 • Vanessa Marano portait

  Vanessa Marano

  Bay Kennish

 • Katie Leclerc portait

  Katie Leclerc

  Daphne Vasquez

 • Lucas Grabeel portait

  Lucas Grabeel

  Toby Kennish

 • Lea Thompson portait

  Lea Thompson

  Kathryn Kennish

 • Constance Marie portait

  Constance Marie

  Regina Vasquez

 • D.W. Moffett portait

  D.W. Moffett

  John Kennish

Switched at Birth

Switched at Birth streamen

Switched at Birth streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Switched at Birth downloaden

Zin om Switched at Birth te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Switched at Birth te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Switched at Birth torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Switched at Birth makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Switched at Birth trailer

Wil je er zeker van zijn dat Switched at Birth jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.