Switched at Birth
%
78

Switched at Birth

Nu kijken

Kijk Switched at Birth

Moeite met waar je nou Switched at Birth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Switched at Birth

Samenvatting

Twee families komen tot de ontdekking dat hun tienerdochters bij de geboorte per ongeluk zijn verwisseld.

Regisseur en acteurs

 • Vanessa Marano portait

  Vanessa Marano

  Bay Kennish

 • Katie Leclerc portait

  Katie Leclerc

  Daphne Vasquez

 • Lucas Grabeel portait

  Lucas Grabeel

  Toby Kennish

 • Lea Thompson portait

  Lea Thompson

  Kathryn Kennish

 • Constance Marie portait

  Constance Marie

  Regina Vasquez

 • D.W. Moffett portait

  D.W. Moffett

  John Kennish

Switched at Birth

Op zoek naar Switched at Birth? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Switched at Birth streamen

Het streamen van series als Switched at Birth heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Switched at Birth waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Switched at Birth dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Switched at Birth downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Switched at Birth te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Switched at Birth torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Switched at Birth trailer

Weet je nog niet zeker of Switched at Birth jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.