The A-Team
%
76

The A-Team

Nu kijken

Kijk The A-Team

Moeite met waar je nou The A-Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The A-Team

Samenvatting

Vier Vietnam-veteranen worden verdacht van een moord die ze niet gepleegd hebben. Terwijl ze op de vlucht zijn voor militairen helpen ze onschuldige mensen.

Regisseur en acteurs

 • George Peppard portait

  George Peppard

  John 'Hannibal' Smith

 • Dirk Benedict portait

  Dirk Benedict

  Templeton 'Faceman' Peck

 • Mr. T portait

  Mr. T

  B.A. Baracus

 • Dwight Schultz portait

  Dwight Schultz

  'Howling Mad' Murdock

 • Robert Vaughn portait

  Robert Vaughn

  Hunt Stockwell

 • Eddie Velez portait

  Eddie Velez

  Frankie "Dishpan Man" Santana

The A-Team

The A-Team streamen

The A-Team streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The A-Team downloaden

Zin om The A-Team te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als The A-Team te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The A-Team torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als The A-Team makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The A-Team trailer

Wil je er zeker van zijn dat The A-Team jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.