The A-Team
%
76

The A-Team

Nu kijken

Kijk The A-Team

Moeite met waar je nou The A-Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The A-Team

Samenvatting

Vier Vietnam-veteranen worden verdacht van een moord die ze niet gepleegd hebben. Terwijl ze op de vlucht zijn voor militairen helpen ze onschuldige mensen.

Regisseur en acteurs

 • George Peppard portait

  George Peppard

  John 'Hannibal' Smith

 • Dirk Benedict portait

  Dirk Benedict

  Templeton 'Faceman' Peck

 • Mr. T portait

  Mr. T

  B.A. Baracus

 • Dwight Schultz portait

  Dwight Schultz

  'Howling Mad' Murdock

 • Robert Vaughn portait

  Robert Vaughn

  Hunt Stockwell

 • Eddie Velez portait

  Eddie Velez

  Frankie "Dishpan Man" Santana

The A-Team

Wil je The A-Team kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The A-Team streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The A-Team niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The A-Team zelfs gratis bekijken.

The A-Team downloaden

Wil je The A-Team ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The A-Team overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The A-Team torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van The A-Team is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The A-Team trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of The A-Team de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.