The Affair
%
80

The Affair

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Affair

Moeite met waar je nou The Affair moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Affair

Samenvatting

In een resort aan de kust beginnen Noah, een tweederangsschrijver, en Alison, een gedesillusioneerde serveerster, een gevaarlijke verhouding vol verborgen verlangens.

Regisseur en acteurs

 • Juan Mora Catlett portrait

  Juan Mora Catlett

  actor

 • Jadon Sand portrait

  Jadon Sand

  actor

 • Jake Siciliano portrait

  Jake Siciliano

  actor

 • Julia Goldani Telles portrait

  Julia Goldani Telles

  actor

 • Joshua Jackson portrait

  Joshua Jackson

  actor

 • Maura Tierney portrait

  Maura Tierney

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

 • Dominic West portrait

  Dominic West

  actor

Trailers

The Affair

Benieuwd naar The Affair? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Affair kunt bekijken.

The Affair streamen

Wil je The Affair streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Affair gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Affair downloaden

series als The Affair kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Affair. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Affair. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Affair torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Affair te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Affair trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Affair je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!