The Affair
%
80

The Affair

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Affair

Moeite met waar je nou The Affair moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Affair

Samenvatting

In een resort aan de kust beginnen Noah, een tweederangsschrijver, en Alison, een gedesillusioneerde serveerster, een gevaarlijke verhouding vol verborgen verlangens.

Regisseur en acteurs

 • Juan Mora Catlett portrait

  Juan Mora Catlett

  actor

 • Jadon Sand portrait

  Jadon Sand

  actor

 • Jake Siciliano portrait

  Jake Siciliano

  actor

 • Julia Goldani Telles portrait

  Julia Goldani Telles

  actor

 • Joshua Jackson portrait

  Joshua Jackson

  actor

 • Maura Tierney portrait

  Maura Tierney

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

 • Dominic West portrait

  Dominic West

  actor

Trailers

The Affair

The Affair streamen

The Affair streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Affair downloaden

Zin om The Affair te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als The Affair te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Affair torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als The Affair makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Affair trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Affair jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.