The Big Bang Theory
%
83

The Big Bang Theory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Big Bang Theory

Moeite met waar je nou The Big Bang Theory moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Big Bang Theory

Samenvatting

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn stereotype nerds met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar van vrouwen snappen ze niets. Gelukkig krijgen ze hulp van hun blonde buurvrouw Penny.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Galecki portait

  Johnny Galecki

  Leonard Hofstadter

 • Jim Parsons portait

  Jim Parsons

  Sheldon Cooper

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Penny

 • Simon Helberg portait

  Simon Helberg

  Howard Wolowitz

 • Kunal Nayyar portait

  Kunal Nayyar

  Rajesh Koothrappali

 • Mayim Bialik portait

  Mayim Bialik

  Amy Farrah Fowler

 • Melissa Rauch portait

  Melissa Rauch

  Bernadette Rostenkowski

Trailers

The Big Bang Theory

Veel gehoord over The Big Bang Theory en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Big Bang Theory heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Big Bang Theory streamen

Wil je The Big Bang Theory, de serie met Johnny Galecki, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Big Bang Theory zelfs gratis kijken.

The Big Bang Theory downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Big Bang Theory ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Big Bang Theory er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Big Bang Theory torrent

Op zoek naar een torrent van The Big Bang Theory? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Big Bang Theory te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Big Bang Theory trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Big Bang Theory. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.