The Big Bang Theory
%
100

The Big Bang Theory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Big Bang Theory

Moeite met waar je nou The Big Bang Theory moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Big Bang Theory

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn stereotype nerds met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar van vrouwen snappen ze niets. Gelukkig krijgen ze hulp van hun blonde buurvrouw Penny.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Galecki portait

  Johnny Galecki

  Leonard Hofstadter

 • Jim Parsons portait

  Jim Parsons

  Sheldon Cooper

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Penny

 • Simon Helberg portait

  Simon Helberg

  Howard Wolowitz

 • Kunal Nayyar portait

  Kunal Nayyar

  Rajesh Koothrappali

 • Mayim Bialik portait

  Mayim Bialik

  Amy Farrah Fowler

 • Melissa Rauch portait

  Melissa Rauch

  Bernadette Rostenkowski

Trailers

The Big Bang Theory

Benieuwd naar The Big Bang Theory? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Big Bang Theory kunt bekijken.

The Big Bang Theory streamen

Wil je The Big Bang Theory streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Big Bang Theory gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Big Bang Theory downloaden

series als The Big Bang Theory kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Big Bang Theory. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Big Bang Theory. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Big Bang Theory torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Big Bang Theory te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Big Bang Theory trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Big Bang Theory je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!