The Big Bang Theory
%
83

The Big Bang Theory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Big Bang Theory

Moeite met waar je nou The Big Bang Theory moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Big Bang Theory

Samenvatting

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn stereotype nerds met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar van vrouwen snappen ze niets. Gelukkig krijgen ze hulp van hun blonde buurvrouw Penny.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Galecki portait

  Johnny Galecki

  Leonard Hofstadter

 • Jim Parsons portait

  Jim Parsons

  Sheldon Cooper

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Penny

 • Simon Helberg portait

  Simon Helberg

  Howard Wolowitz

 • Kunal Nayyar portait

  Kunal Nayyar

  Rajesh Koothrappali

 • Mayim Bialik portait

  Mayim Bialik

  Amy Farrah Fowler

 • Melissa Rauch portait

  Melissa Rauch

  Bernadette Rostenkowski

Trailers

The Big Bang Theory

Zin om The Big Bang Theory lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Big Bang Theory te bekijken voor je op een rijtje.

The Big Bang Theory downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Big Bang Theory downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Big Bang Theory. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Big Bang Theory er ook in SD heel goed uit.

The Big Bang Theory streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Big Bang Theory net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Big Bang Theory hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Big Bang Theory helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Big Bang Theory torrent

Denk je dat je om The Big Bang Theory te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Big Bang Theory trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Big Bang Theory de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.