The Blacklist
%
100

The Blacklist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Blacklist

Moeite met waar je nou The Blacklist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Blacklist

Samenvatting

's Werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington geeft zichzelf onverwacht aan. Hij is bereid om de FBI te helpen met het opsporen van criminelen.

Regisseur en acteurs

 • Amir Arison portrait

  Amir Arison

  actor

 • Ryan Eggold portrait

  Ryan Eggold

  actor

 • Diego Klattenhoff portrait

  Diego Klattenhoff

  actor

 • Harry Lennix portrait

  Harry Lennix

  actor

 • Megan Boone portrait

  Megan Boone

  actor

 • James Spader portrait

  James Spader

  actor

Trailers

The Blacklist

Zin om The Blacklist lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Blacklist te bekijken voor je op een rijtje.

The Blacklist downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Blacklist downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Blacklist. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Blacklist er ook in SD heel goed uit.

The Blacklist streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Blacklist net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Blacklist hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Blacklist helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Blacklist torrent

Denk je dat je om The Blacklist te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Blacklist trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Blacklist de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.