The Blacklist
%
100

The Blacklist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Blacklist

Moeite met waar je nou The Blacklist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Blacklist

Samenvatting

's Werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington geeft zichzelf onverwacht aan. Hij is bereid om de FBI te helpen met het opsporen van criminelen.

Regisseur en acteurs

 • Amir Arison portrait

  Amir Arison

  actor

 • Ryan Eggold portrait

  Ryan Eggold

  actor

 • Diego Klattenhoff portrait

  Diego Klattenhoff

  actor

 • Harry Lennix portrait

  Harry Lennix

  actor

 • Megan Boone portrait

  Megan Boone

  actor

 • James Spader portrait

  James Spader

  actor

Trailers

The Blacklist

Benieuwd naar The Blacklist? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Blacklist kunt bekijken.

The Blacklist streamen

Wil je The Blacklist streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Blacklist gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Blacklist downloaden

series als The Blacklist kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Blacklist. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Blacklist. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Blacklist torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Blacklist te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Blacklist trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Blacklist je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!