The Coroner
%
66

The Coroner

Nu kijken

Kijk The Coroner

Moeite met waar je nou The Coroner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Coroner

Samenvatting

Advocate Jane Kennedy keert terug naar het kustplaatsje dat ze als tiener achter zich liet. Nu gaat zij daar aan de slag als lijkschouwer.

Regisseur en acteurs

 • Claire Goose portrait

  Claire Goose

  Jane Kennedy

 • Matt Bardock portrait

  Matt Bardock

  DS Davey Higgins

 • Grace Hogg-Robinson portrait

  Grace Hogg-Robinson

  Beth Kennedy

 • Oliver Gomm portrait

  Oliver Gomm

  Clint Holman

 • Beatie Edney portait

  Beatie Edney

  Judith Kennedy

 • Ivan Kaye portait

  Ivan Kaye

  Mick Sturrock

The Coroner

Wil je The Coroner kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Coroner streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Coroner niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Coroner zelfs gratis bekijken.

The Coroner downloaden

Wil je The Coroner ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Coroner overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Coroner torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Coroner is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Coroner trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of The Coroner de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.