The Coroner
%
66

The Coroner

Nu kijken

Kijk The Coroner

Moeite met waar je nou The Coroner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Coroner

Samenvatting

Advocate Jane Kennedy keert terug naar het kustplaatsje dat ze als tiener achter zich liet. Nu gaat zij daar aan de slag als lijkschouwer.

Regisseur en acteurs

 • Claire Goose portrait

  Claire Goose

  Jane Kennedy

 • Matt Bardock portrait

  Matt Bardock

  DS Davey Higgins

 • Grace Hogg-Robinson portrait

  Grace Hogg-Robinson

  Beth Kennedy

 • Oliver Gomm portrait

  Oliver Gomm

  Clint Holman

 • Beatie Edney portait

  Beatie Edney

  Judith Kennedy

 • Ivan Kaye portait

  Ivan Kaye

  Mick Sturrock

The Coroner

Wil je The Coroner kijken? De serie van Claire Goose uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Coroner op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Coroner met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Coroner downloaden

Het downloaden van The Coroner is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Coroner ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Coroner streamen

Het streamen van The Coroner heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Coroner online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Coroner kijkt. Ideaal!

The Coroner torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Coroner. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Coroner trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Coroner voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.