The Coroner
%
66

The Coroner

Nu kijken

Kijk The Coroner

Moeite met waar je nou The Coroner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Coroner

Samenvatting

Advocate Jane Kennedy keert terug naar het kustplaatsje dat ze als tiener achter zich liet. Nu gaat zij daar aan de slag als lijkschouwer.

Regisseur en acteurs

 • Claire Goose portrait

  Claire Goose

  Jane Kennedy

 • Matt Bardock portrait

  Matt Bardock

  DS Davey Higgins

 • Grace Hogg-Robinson portrait

  Grace Hogg-Robinson

  Beth Kennedy

 • Oliver Gomm portrait

  Oliver Gomm

  Clint Holman

 • Beatie Edney portait

  Beatie Edney

  Judith Kennedy

 • Ivan Kaye portait

  Ivan Kaye

  Mick Sturrock

The Coroner

Veel gehoord over The Coroner en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Coroner heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Coroner streamen

Wil je The Coroner, de serie met Claire Goose, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Coroner zelfs gratis kijken.

The Coroner downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Coroner ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Coroner er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Coroner torrent

Op zoek naar een torrent van The Coroner? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Coroner te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Coroner trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Coroner. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.