The Flash
%
93

The Flash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Flash

Moeite met waar je nou The Flash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Flash

Samenvatting

Barry Allen werkt voor de Central City Police Department. Na een ongeluk ontwikkelt hij een bovennatuurlijke snelheid. Barry wordt de gemaskerde held van Central City: the Flash.

Regisseur en acteurs

 • Grant Gustin portait

  Grant Gustin

  Barry Allen / The Flash

 • Tom Cavanagh portait

  Tom Cavanagh

  Harrison Wells

 • Danielle Panabaker portait

  Danielle Panabaker

  Caitlin Snow

 • Carlos Valdes portait

  Carlos Valdes

  Cisco Ramon / Vibe

 • Jesse L. Martin portait

  Jesse L. Martin

  Joe West

 • Candice Patton portait

  Candice Patton

  Iris West

 • Keiynan Lonsdale portait

  Keiynan Lonsdale

  Wally West

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Julian Albert

Trailers

The Flash

Wil je The Flash kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Flash streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Flash niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Flash zelfs gratis bekijken.

The Flash downloaden

Wil je The Flash ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Flash overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Flash torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Flash is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Flash trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of The Flash de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.