The Flash
%
93

The Flash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Flash

Moeite met waar je nou The Flash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Flash

Samenvatting

Barry Allen werkt voor de Central City Police Department. Na een ongeluk ontwikkelt hij een bovennatuurlijke snelheid. Barry wordt de gemaskerde held van Central City: the Flash.

Regisseur en acteurs

 • Grant Gustin portait

  Grant Gustin

  Barry Allen / The Flash

 • Tom Cavanagh portait

  Tom Cavanagh

  Harrison Wells

 • Danielle Panabaker portait

  Danielle Panabaker

  Caitlin Snow

 • Carlos Valdes portait

  Carlos Valdes

  Cisco Ramon / Vibe

 • Jesse L. Martin portait

  Jesse L. Martin

  Joe West

 • Candice Patton portait

  Candice Patton

  Iris West

 • Keiynan Lonsdale portait

  Keiynan Lonsdale

  Wally West

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Julian Albert

Trailers

The Flash

Benieuwd naar The Flash? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Flash kunt bekijken.

The Flash streamen

Wil je The Flash streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Flash gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Flash downloaden

series als The Flash kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Flash. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Flash. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Flash torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Flash te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Flash trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Flash je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!