The Flash
%
93

The Flash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Flash

Moeite met waar je nou The Flash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Flash

Samenvatting

Barry Allen werkt voor de Central City Police Department. Na een ongeluk ontwikkelt hij een bovennatuurlijke snelheid. Barry wordt de gemaskerde held van Central City: the Flash.

Regisseur en acteurs

 • Grant Gustin portait

  Grant Gustin

  Barry Allen / The Flash

 • Tom Cavanagh portait

  Tom Cavanagh

  Harrison Wells

 • Danielle Panabaker portait

  Danielle Panabaker

  Caitlin Snow

 • Carlos Valdes portait

  Carlos Valdes

  Cisco Ramon / Vibe

 • Jesse L. Martin portait

  Jesse L. Martin

  Joe West

 • Candice Patton portait

  Candice Patton

  Iris West

 • Keiynan Lonsdale portait

  Keiynan Lonsdale

  Wally West

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Julian Albert

Trailers

The Flash

Wil je The Flash kijken? De serie van Grant Gustin uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Flash op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Flash met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Flash downloaden

Het downloaden van The Flash is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Flash ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Flash streamen

Het streamen van The Flash heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Flash online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Flash kijkt. Ideaal!

The Flash torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Flash. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Flash trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Flash voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.