The Flash
%
93

The Flash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Flash

Moeite met waar je nou The Flash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Flash

Samenvatting

Barry Allen werkt voor de Central City Police Department. Na een ongeluk ontwikkelt hij een bovennatuurlijke snelheid. Barry wordt de gemaskerde held van Central City: the Flash.

Regisseur en acteurs

 • Grant Gustin portait

  Grant Gustin

  Barry Allen / The Flash

 • Tom Cavanagh portait

  Tom Cavanagh

  Harrison Wells

 • Danielle Panabaker portait

  Danielle Panabaker

  Caitlin Snow

 • Carlos Valdes portait

  Carlos Valdes

  Cisco Ramon / Vibe

 • Jesse L. Martin portait

  Jesse L. Martin

  Joe West

 • Candice Patton portait

  Candice Patton

  Iris West

 • Keiynan Lonsdale portait

  Keiynan Lonsdale

  Wally West

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Julian Albert

Trailers

The Flash

The Flash streamen

The Flash streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Flash downloaden

Zin om The Flash te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als The Flash te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Flash torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als The Flash makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Flash trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Flash jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.