The Last Kingdom
%
83

The Last Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Last Kingdom

Moeite met waar je nou The Last Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Last Kingdom

Samenvatting

Het leven van de Saksische jongen Uhtred verandert radicaal wanneer hij gevangen genomen wordt tijdens een invasie van Deense vikingen.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Dreymon portait

  Alexander Dreymon

  Uhtred of Bebbanburg

 • Emily Cox portait

  Emily Cox

  Brida

 • Rutger Hauer portait

  Rutger Hauer

  Ravn

 • David Dawson portait

  David Dawson

  King Alfred

 • Ian Hart portait

  Ian Hart

  Beocca

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Ragnar

 • Thomas W. Gabrielsson portait

  Thomas W. Gabrielsson

  Guthrum

Trailers

The Last Kingdom

Zin om The Last Kingdom lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Last Kingdom te bekijken voor je op een rijtje.

The Last Kingdom downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Last Kingdom downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Last Kingdom. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Last Kingdom er ook in SD heel goed uit.

The Last Kingdom streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Last Kingdom net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Last Kingdom hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Last Kingdom helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Last Kingdom torrent

Denk je dat je om The Last Kingdom te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Last Kingdom trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Last Kingdom de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.