The Last Kingdom
%
83

The Last Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Last Kingdom

Moeite met waar je nou The Last Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Last Kingdom

Samenvatting

Het leven van de Saksische jongen Uhtred verandert radicaal wanneer hij gevangen genomen wordt tijdens een invasie van Deense vikingen.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Dreymon portait

  Alexander Dreymon

  Uhtred of Bebbanburg

 • Emily Cox portait

  Emily Cox

  Brida

 • Rutger Hauer portait

  Rutger Hauer

  Ravn

 • David Dawson portait

  David Dawson

  King Alfred

 • Ian Hart portait

  Ian Hart

  Beocca

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Ragnar

 • Thomas W. Gabrielsson portait

  Thomas W. Gabrielsson

  Guthrum

Trailers

The Last Kingdom

Wil je The Last Kingdom kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Last Kingdom streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Last Kingdom niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Last Kingdom zelfs gratis bekijken.

The Last Kingdom downloaden

Wil je The Last Kingdom ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Last Kingdom overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Last Kingdom torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Last Kingdom is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Last Kingdom trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of The Last Kingdom de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.