De legende van Korra
%
95

De legende van Korra

Nu kijken

Kijk De legende van Korra

Moeite met waar je nou De legende van Korra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De legende van Korra

Samenvatting

The Legend of Korra is an American animated television series that premiered on the Nickelodeon television network in 2012. It was created by Bryan Konietzko and Michael Dante DiMartino as a sequel to their series Avatar: The Last Airbender, which aired on Nickelodeon from 2005 to 2008. Several people involved with creating Avatar, including designer Joaquim Dos Santos and composers Jeremy Zuckerman and Benjamin Wynn, returned to work on The Legend of Korra. The series is set in a fictional universe where some people can manipulate, or "bend", the elements of water, earth, fire, or air. Only one person, the "Avatar", can bend all four elements, and is responsible for maintaining balance in the world. The series follows Avatar Korra, the successor of Aang from the previous series, as she faces political and spiritual unrest in a modernizing world. The series, whose style is strongly influenced by Japanese animation, has been a critical and commercial success. It obtained the highest audience total for an animated series in the United States in 2012. The series was praised by reviewers for its high production values and for addressing difficult sociopolitical issues such as social unrest and terrorism. It was initially conceived as a miniseries of 12 episodes, but it is now set to run for 52 episodes separated into four seasons, each of which tells a separate story.

De legende van Korra

Wil je De legende van Korra kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De legende van Korra op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De legende van Korra met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De legende van Korra downloaden

Het downloaden van De legende van Korra is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De legende van Korra ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De legende van Korra streamen

Het streamen van De legende van Korra heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De legende van Korra online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De legende van Korra kijkt. Ideaal!

De legende van Korra torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De legende van Korra. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De legende van Korra trailer

Bekijk eerst even de trailer van De legende van Korra voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.