De legende van Korra
%
100

De legende van Korra

Nu kijken

Kijk De legende van Korra

Moeite met waar je nou De legende van Korra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De legende van Korra

Samenvatting

The Legend of Korra is an American animated television series that premiered on the Nickelodeon television network in 2012. It was created by Bryan Konietzko and Michael Dante DiMartino as a sequel to their series Avatar: The Last Airbender, which aired on Nickelodeon from 2005 to 2008. Several people involved with creating Avatar, including designer Joaquim Dos Santos and composers Jeremy Zuckerman and Benjamin Wynn, returned to work on The Legend of Korra. The series is set in a fictional universe where some people can manipulate, or "bend", the elements of water, earth, fire, or air. Only one person, the "Avatar", can bend all four elements, and is responsible for maintaining balance in the world. The series follows Avatar Korra, the successor of Aang from the previous series, as she faces political and spiritual unrest in a modernizing world. The series, whose style is strongly influenced by Japanese animation, has been a critical and commercial success. It obtained the highest audience total for an animated series in the United States in 2012. The series was praised by reviewers for its high production values and for addressing difficult sociopolitical issues such as social unrest and terrorism. It was initially conceived as a miniseries of 12 episodes, but it is now set to run for 52 episodes separated into four seasons, each of which tells a separate story.

De legende van Korra

Zin om De legende van Korra lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De legende van Korra te bekijken voor je op een rijtje.

De legende van Korra downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De legende van Korra downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De legende van Korra. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De legende van Korra er ook in SD heel goed uit.

De legende van Korra streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De legende van Korra net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De legende van Korra hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De legende van Korra helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De legende van Korra torrent

Denk je dat je om De legende van Korra te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De legende van Korra trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of De legende van Korra de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.