The Magicians
%
75

The Magicians

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Magicians

Moeite met waar je nou The Magicians moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Magicians

Samenvatting

Quentin Coldwater is een heel intelligente, maar sociaal teruggetrokken twintiger met een heimelijke obsessie voor een reeks fantasyboeken die hij als kind las.

Regisseur en acteurs

 • Jason Ralph portait

  Jason Ralph

  Quentin Coldwater

 • Olivia Taylor Dudley portait

  Olivia Taylor Dudley

  Alice Quinn

 • Arjun Gupta portait

  Arjun Gupta

  William "Penny" Adiyodi

 • Stella Maeve portait

  Stella Maeve

  Julia Wicker

 • Jade Tailor portait

  Jade Tailor

  Kady Orloff-Diaz

 • Hale Appleman portait

  Hale Appleman

  Eliot Waugh

 • Summer Bishil portait

  Summer Bishil

  Margo Hanson

 • Rick Worthy portait

  Rick Worthy

  Dean Fogg

Trailers

The Magicians

Veel gehoord over The Magicians en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Magicians heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Magicians streamen

Wil je The Magicians, de serie met Jason Ralph, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Magicians zelfs gratis kijken.

The Magicians downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Magicians ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Magicians er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Magicians torrent

Op zoek naar een torrent van The Magicians? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Magicians te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Magicians trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Magicians. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.