The Magicians
%
75

The Magicians

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Magicians

Moeite met waar je nou The Magicians moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Magicians

Samenvatting

Quentin Coldwater is een heel intelligente, maar sociaal teruggetrokken twintiger met een heimelijke obsessie voor een reeks fantasyboeken die hij als kind las.

Regisseur en acteurs

 • Jason Ralph portait

  Jason Ralph

  Quentin Coldwater

 • Olivia Taylor Dudley portait

  Olivia Taylor Dudley

  Alice Quinn

 • Arjun Gupta portait

  Arjun Gupta

  William "Penny" Adiyodi

 • Stella Maeve portait

  Stella Maeve

  Julia Wicker

 • Jade Tailor portait

  Jade Tailor

  Kady Orloff-Diaz

 • Hale Appleman portait

  Hale Appleman

  Eliot Waugh

 • Summer Bishil portait

  Summer Bishil

  Margo Hanson

 • Rick Worthy portait

  Rick Worthy

  Dean Fogg

Trailers

The Magicians

Zin om The Magicians lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Magicians te bekijken voor je op een rijtje.

The Magicians downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Magicians downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Magicians. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Magicians er ook in SD heel goed uit.

The Magicians streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Magicians net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Magicians hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Magicians helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Magicians torrent

Denk je dat je om The Magicians te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Magicians trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Magicians de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.