The Middle
%
75

The Middle

Bekijk de trailer

Kijk The Middle

Moeite met waar je nou The Middle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het leven van Frankie Spence en haar bijzondere gezin staat centraal.

Regisseur en acteurs

 • Patricia Heaton portait

  Patricia Heaton

  Frankie Heck

 • Neil Flynn portait

  Neil Flynn

  Mike Heck

 • Charlie McDermott portait

  Charlie McDermott

  Axl Heck

 • Eden Sher portait

  Eden Sher

  Sue Heck

 • Atticus Shaffer portait

  Atticus Shaffer

  Brick Heck

Trailers

The Middle

The Middle streamen

The Middle streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Middle downloaden

Zin om The Middle te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als The Middle te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Middle torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als The Middle makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Middle trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Middle jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.