The Nanny
%
69

The Nanny

Kijk The Nanny

Moeite met waar je nou The Nanny moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over een Joodse kinderjuffrouw in de familie van een Engelse theaterproducent die op Broadway werkt.

Regisseur en acteurs

 • Fran Drescher portait

  Fran Drescher

  Fran Fine

 • Charles Shaughnessy portait

  Charles Shaughnessy

  Maxwell Sheffield

 • Daniel Davis portait

  Daniel Davis

  Niles

 • Lauren Lane portait

  Lauren Lane

  C. C. Babcock

 • Nicholle Tom portait

  Nicholle Tom

  Margaret Sheffield

 • Benjamin Salisbury portait

  Benjamin Salisbury

  Brighton Sheffield

 • Madeline Zima portait

  Madeline Zima

  Grace Sheffield

 • Rachel Chagall portrait

  Rachel Chagall

  Val Toriello

 • Ann Morgan Guilbert portait

  Ann Morgan Guilbert

  Yetta Rosenberg

 • Renée Taylor portait

  Renée Taylor

  Sylvia Fine

The Nanny

Wil je The Nanny kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Nanny streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Nanny niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Nanny zelfs gratis bekijken.

The Nanny downloaden

Wil je The Nanny ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Nanny overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Nanny torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Nanny is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Nanny trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of The Nanny de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.