The Nanny
%
69

The Nanny

Nu kijken

Kijk The Nanny

Moeite met waar je nou The Nanny moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Nanny

Samenvatting

Over een Joodse kinderjuffrouw in de familie van een Engelse theaterproducent die op Broadway werkt.

Regisseur en acteurs

 • Fran Drescher portait

  Fran Drescher

  Fran Fine

 • Charles Shaughnessy portait

  Charles Shaughnessy

  Maxwell Sheffield

 • Daniel Davis portait

  Daniel Davis

  Niles

 • Lauren Lane portait

  Lauren Lane

  C. C. Babcock

 • Nicholle Tom portait

  Nicholle Tom

  Margaret Sheffield

 • Benjamin Salisbury portait

  Benjamin Salisbury

  Brighton Sheffield

 • Madeline Zima portait

  Madeline Zima

  Grace Sheffield

 • Rachel Chagall portrait

  Rachel Chagall

  Val Toriello

 • Ann Morgan Guilbert portait

  Ann Morgan Guilbert

  Yetta Rosenberg

 • Renée Taylor portait

  Renée Taylor

  Sylvia Fine

The Nanny

Benieuwd naar The Nanny? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Nanny kunt bekijken.

The Nanny streamen

Wil je The Nanny streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Nanny gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Nanny downloaden

series als The Nanny kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Nanny. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Nanny. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Nanny torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Nanny te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Nanny trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Nanny je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!