The Pacific
%
83

The Pacific

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Pacific

Moeite met waar je nou The Pacific moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Pacific

Samenvatting

Serie gebaseerd op de memoirs van twee soldaten van het Amerikaanse marinekorps tijdens hun strijd tegen het Japanse rijk.

Regisseur en acteurs

 • James Badge Dale portait

  James Badge Dale

  Robert Leckie

 • Jon Seda portait

  Jon Seda

  John Basilone

 • Joseph Mazzello portait

  Joseph Mazzello

  Eugene Sledge

 • Ashton Holmes portait

  Ashton Holmes

  PFC Sidney Phillips

 • Jacob Pitts portait

  Jacob Pitts

  PFC Bill 'Hoosier' Smith

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  PFC Merriell 'Snafu' Shelton

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Lt Col. Lewis 'Chesty' Puller

 • Brendan Fletcher portait

  Brendan Fletcher

  Bill Leyden

 • Isabel Lucas portait

  Isabel Lucas

  Gwen

 • Claire van der Boom portait

  Claire van der Boom

  Stella

 • Caroline Dhavernas portait

  Caroline Dhavernas

  Vera Keller

 • Annie Parisse portait

  Annie Parisse

  Lena Mae Riggi-Basilone

Trailers

The Pacific

Op zoek naar The Pacific? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Pacific streamen

Het streamen van series als The Pacific heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als The Pacific waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Pacific dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Pacific downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als The Pacific te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Pacific torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Pacific trailer

Weet je nog niet zeker of The Pacific jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.