The Pacific
%
83

The Pacific

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Pacific

Moeite met waar je nou The Pacific moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Pacific

Samenvatting

Serie gebaseerd op de memoirs van twee soldaten van het Amerikaanse marinekorps tijdens hun strijd tegen het Japanse rijk.

Regisseur en acteurs

 • James Badge Dale portait

  James Badge Dale

  Robert Leckie

 • Jon Seda portait

  Jon Seda

  John Basilone

 • Joseph Mazzello portait

  Joseph Mazzello

  Eugene Sledge

 • Ashton Holmes portait

  Ashton Holmes

  PFC Sidney Phillips

 • Jacob Pitts portait

  Jacob Pitts

  PFC Bill 'Hoosier' Smith

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  PFC Merriell 'Snafu' Shelton

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Lt Col. Lewis 'Chesty' Puller

 • Brendan Fletcher portait

  Brendan Fletcher

  Bill Leyden

 • Isabel Lucas portait

  Isabel Lucas

  Gwen

 • Claire van der Boom portait

  Claire van der Boom

  Stella

 • Caroline Dhavernas portait

  Caroline Dhavernas

  Vera Keller

 • Annie Parisse portait

  Annie Parisse

  Lena Mae Riggi-Basilone

Trailers

The Pacific

Zin om The Pacific lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Pacific te bekijken voor je op een rijtje.

The Pacific downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Pacific downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Pacific. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Pacific er ook in SD heel goed uit.

The Pacific streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Pacific net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Pacific hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Pacific helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Pacific torrent

Denk je dat je om The Pacific te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Pacific trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Pacific de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.