The Shannara Chronicles
%
74

The Shannara Chronicles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Shannara Chronicles

Moeite met waar je nou The Shannara Chronicles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Shannara Chronicles

Samenvatting

Duizenden jaren na het einde van de wereld, wonen elven, dwergen, trollen, kabouters en mensen vredig onder elkaar, maar plotseling ontsnappen er duistere figuren uit hun jarenlange gevangenschap.

Regisseur en acteurs

 • Austin Butler portait

  Austin Butler

  Wil Ohmsford

 • Ivana Baquero portait

  Ivana Baquero

  Eretria

 • Poppy Drayton portait

  Poppy Drayton

  Amberle Elessedil

 • Manu Bennett portait

  Manu Bennett

  Allanon

 • John Rhys-Davies portait

  John Rhys-Davies

  Eventine Elessedil

 • Aaron Jakubenko portait

  Aaron Jakubenko

  Ander Elessedil

 • Marcus Vanco portait

  Marcus Vanco

  Bandon

 • Emelia Burns portait

  Emelia Burns

  Commander Tilton

 • James Remar portait

  James Remar

  Cephelo

 • Daniel MacPherson portait

  Daniel MacPherson

  Arion Elessedil

 • Brooke Williams portait

  Brooke Williams

  Catania

 • Jed Brophy portait

  Jed Brophy

  The Dagda Mor

Trailers

The Shannara Chronicles

Benieuwd naar The Shannara Chronicles? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Shannara Chronicles kunt bekijken.

The Shannara Chronicles streamen

Wil je The Shannara Chronicles streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Shannara Chronicles gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Shannara Chronicles downloaden

series als The Shannara Chronicles kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Shannara Chronicles. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Shannara Chronicles. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Shannara Chronicles torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Shannara Chronicles te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Shannara Chronicles trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Shannara Chronicles je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!