The Shannara Chronicles
%
74

The Shannara Chronicles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Shannara Chronicles

Moeite met waar je nou The Shannara Chronicles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Shannara Chronicles

Samenvatting

Duizenden jaren na het einde van de wereld, wonen elven, dwergen, trollen, kabouters en mensen vredig onder elkaar, maar plotseling ontsnappen er duistere figuren uit hun jarenlange gevangenschap.

Regisseur en acteurs

 • Austin Butler portait

  Austin Butler

  Wil Ohmsford

 • Ivana Baquero portait

  Ivana Baquero

  Eretria

 • Poppy Drayton portait

  Poppy Drayton

  Amberle Elessedil

 • Manu Bennett portait

  Manu Bennett

  Allanon

 • John Rhys-Davies portait

  John Rhys-Davies

  Eventine Elessedil

 • Aaron Jakubenko portait

  Aaron Jakubenko

  Ander Elessedil

 • Marcus Vanco portait

  Marcus Vanco

  Bandon

 • Emelia Burns portait

  Emelia Burns

  Commander Tilton

 • James Remar portait

  James Remar

  Cephelo

 • Daniel MacPherson portait

  Daniel MacPherson

  Arion Elessedil

 • Brooke Williams portait

  Brooke Williams

  Catania

 • Jed Brophy portait

  Jed Brophy

  The Dagda Mor

Trailers

The Shannara Chronicles

Op zoek naar The Shannara Chronicles? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Shannara Chronicles streamen

Het streamen van series als The Shannara Chronicles heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als The Shannara Chronicles waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Shannara Chronicles dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Shannara Chronicles downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als The Shannara Chronicles te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Shannara Chronicles torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Shannara Chronicles trailer

Weet je nog niet zeker of The Shannara Chronicles jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.