The Shannara Chronicles
%
74

The Shannara Chronicles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Shannara Chronicles

Moeite met waar je nou The Shannara Chronicles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Shannara Chronicles

Samenvatting

Duizenden jaren na het einde van de wereld, wonen elven, dwergen, trollen, kabouters en mensen vredig onder elkaar, maar plotseling ontsnappen er duistere figuren uit hun jarenlange gevangenschap.

Regisseur en acteurs

 • Austin Butler portait

  Austin Butler

  Wil Ohmsford

 • Ivana Baquero portait

  Ivana Baquero

  Eretria

 • Poppy Drayton portait

  Poppy Drayton

  Amberle Elessedil

 • Manu Bennett portait

  Manu Bennett

  Allanon

 • John Rhys-Davies portait

  John Rhys-Davies

  Eventine Elessedil

 • Aaron Jakubenko portait

  Aaron Jakubenko

  Ander Elessedil

 • Marcus Vanco portait

  Marcus Vanco

  Bandon

 • Emelia Burns portait

  Emelia Burns

  Commander Tilton

 • James Remar portait

  James Remar

  Cephelo

 • Daniel MacPherson portait

  Daniel MacPherson

  Arion Elessedil

 • Brooke Williams portait

  Brooke Williams

  Catania

 • Jed Brophy portait

  Jed Brophy

  The Dagda Mor

Trailers

The Shannara Chronicles

Wil je The Shannara Chronicles kijken? De serie van Austin Butler uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Shannara Chronicles op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Shannara Chronicles met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Shannara Chronicles downloaden

Het downloaden van The Shannara Chronicles is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Shannara Chronicles ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Shannara Chronicles streamen

Het streamen van The Shannara Chronicles heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Shannara Chronicles online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Shannara Chronicles kijkt. Ideaal!

The Shannara Chronicles torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Shannara Chronicles. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Shannara Chronicles trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Shannara Chronicles voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.