The Simpsons
%
88

The Simpsons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Simpsons

Moeite met waar je nou The Simpsons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Simpsons

Samenvatting

Over de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

Regisseur en acteurs

 • Nancy Cartwright portait

  Nancy Cartwright

  Bart Simpson / Nelson Muntz / Ralph Wiggum / Todd Flanders / Kearney / Various

 • Dan Castellaneta portait

  Dan Castellaneta

  Homer Simpson / Abraham Simpson / Krusty the Klown / Barney / Willy / Sideshow Mel / Mayor Quimby / Hans Moleman / Gil / Itchy / Various

 • Julie Kavner portait

  Julie Kavner

  Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Ingrid Bouvier / Various

 • Yeardley Smith portait

  Yeardley Smith

  Lisa Simpson / Various

 • Harry Shearer portait

  Harry Shearer

  Mr. Burns / Mr. Smithers / Principal Skinner / Ned Flanders / Reverend Lovejoy / Dr. Hibbert / Various

Trailers

The Simpsons

Wil je The Simpsons kijken? De serie van Nancy Cartwright uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Simpsons op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Simpsons met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Simpsons downloaden

Het downloaden van The Simpsons is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Simpsons ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Simpsons streamen

Het streamen van The Simpsons heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Simpsons online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Simpsons kijkt. Ideaal!

The Simpsons torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Simpsons. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Simpsons trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Simpsons voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.