The Simpsons
%
100

The Simpsons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Simpsons

Moeite met waar je nou The Simpsons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Simpsons

Samenvatting

Over de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

Regisseur en acteurs

 • Nancy Cartwright portait

  Nancy Cartwright

  Bart Simpson / Nelson Muntz / Ralph Wiggum / Todd Flanders / Kearney / Various

 • Dan Castellaneta portait

  Dan Castellaneta

  Homer Simpson / Abraham Simpson / Krusty the Klown / Barney / Willy / Sideshow Mel / Mayor Quimby / Hans Moleman / Gil / Itchy / Various

 • Julie Kavner portait

  Julie Kavner

  Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Ingrid Bouvier / Various

 • Yeardley Smith portait

  Yeardley Smith

  Lisa Simpson / Various

 • Harry Shearer portait

  Harry Shearer

  Mr. Burns / Mr. Smithers / Principal Skinner / Ned Flanders / Reverend Lovejoy / Dr. Hibbert / Various

Trailers

The Simpsons

Zin om The Simpsons lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Simpsons te bekijken voor je op een rijtje.

The Simpsons downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Simpsons downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Simpsons. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Simpsons er ook in SD heel goed uit.

The Simpsons streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Simpsons net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Simpsons hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Simpsons helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Simpsons torrent

Denk je dat je om The Simpsons te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Simpsons trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Simpsons de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.