The Simpsons
%
88

The Simpsons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Simpsons

Moeite met waar je nou The Simpsons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Simpsons

Samenvatting

Over de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

Regisseur en acteurs

 • Nancy Cartwright portait

  Nancy Cartwright

  Bart Simpson / Nelson Muntz / Ralph Wiggum / Todd Flanders / Kearney / Various

 • Dan Castellaneta portait

  Dan Castellaneta

  Homer Simpson / Abraham Simpson / Krusty the Klown / Barney / Willy / Sideshow Mel / Mayor Quimby / Hans Moleman / Gil / Itchy / Various

 • Julie Kavner portait

  Julie Kavner

  Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Ingrid Bouvier / Various

 • Yeardley Smith portait

  Yeardley Smith

  Lisa Simpson / Various

 • Harry Shearer portait

  Harry Shearer

  Mr. Burns / Mr. Smithers / Principal Skinner / Ned Flanders / Reverend Lovejoy / Dr. Hibbert / Various

Trailers

The Simpsons

Veel gehoord over The Simpsons en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Simpsons heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Simpsons streamen

Wil je The Simpsons, de serie met Nancy Cartwright, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Simpsons zelfs gratis kijken.

The Simpsons downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Simpsons ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Simpsons er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Simpsons torrent

Op zoek naar een torrent van The Simpsons? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Simpsons te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Simpsons trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Simpsons. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.