The Sopranos
%
92

The Sopranos

Nu kijken

Kijk The Sopranos

Moeite met waar je nou The Sopranos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Sopranos

Samenvatting

The Sopranos is an American television drama created by David Chase. The series revolves around the New Jersey-based Italian-American mobster Tony Soprano and the difficulties he faces as he tries to balance the conflicting requirements of his home life and the criminal organization he heads. Those difficulties are often highlighted through his ongoing professional relationship with psychiatrist Jennifer Melfi. The show features Tony's family members and Mafia associates in prominent roles and story arcs, most notably his wife Carmela and his cousin and protégé Christopher Moltisanti.

Regisseur en acteurs

 • James Gandolfini portait

  James Gandolfini

  Tony Soprano

 • Lorraine Bracco portait

  Lorraine Bracco

  Jennifer Melfi

 • Edie Falco portait

  Edie Falco

  Carmela Soprano

 • Michael Imperioli portait

  Michael Imperioli

  Christopher Moltisanti

 • Steven Van Zandt portait

  Steven Van Zandt

  Silvio Dante

 • Tony Sirico portait

  Tony Sirico

  Paulie Gualtieri

 • Robert Iler portait

  Robert Iler

  A.J. Soprano

 • Jamie Lynn Sigler portait

  Jamie Lynn Sigler

  Meadow Soprano

 • Steve Schirripa portait

  Steve Schirripa

  Bobby 'Bacala' Baccalieri

 • Dominic Chianese portait

  Dominic Chianese

  Junior Soprano

 • Aida Turturro portait

  Aida Turturro

  Janice Soprano

The Sopranos

Zin om The Sopranos lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Sopranos te bekijken voor je op een rijtje.

The Sopranos downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Sopranos downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Sopranos. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Sopranos er ook in SD heel goed uit.

The Sopranos streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Sopranos net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Sopranos hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Sopranos helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Sopranos torrent

Denk je dat je om The Sopranos te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Sopranos trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Sopranos de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.