De Thundermans
%
92

De Thundermans

Nu kijken

Kijk De Thundermans

Moeite met waar je nou De Thundermans moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Thundermans

Samenvatting

De Thundermans zijn niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke trucjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden.

Regisseur en acteurs

 • Addison Riecke portrait

  Addison Riecke

  Nora Thunderman

 • Maya Le Clark portrait

  Maya Le Clark

  Chloe Thunderman

 • Diego Velazquez portait

  Diego Velazquez

  Billy Thunderman

 • Kira Kosarin portait

  Kira Kosarin

  Phoebe Thunderman

 • Jack Griffo portait

  Jack Griffo

  Max Thunderman

 • Rosa Blasi portait

  Rosa Blasi

  Barb Thunderman

 • Chris Tallman portait

  Chris Tallman

  Hank Thunderman

 • Dana Snyder portait

  Dana Snyder

  Dr. Colosso

 • Edward Chiodo portrait

  Edward Chiodo

  Puppeteer

 • Audrey Whitby portait

  Audrey Whitby

  Cherry

De Thundermans

Veel gehoord over De Thundermans en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Thundermans heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Thundermans streamen

Wil je De Thundermans, de serie met Addison Riecke, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Thundermans zelfs gratis kijken.

De Thundermans downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Thundermans ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Thundermans er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Thundermans torrent

Op zoek naar een torrent van De Thundermans? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Thundermans te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Thundermans trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Thundermans. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.