De Thundermans
%
94

De Thundermans

Nu kijken

Kijk De Thundermans

Moeite met waar je nou De Thundermans moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Thundermans

Samenvatting

De Thundermans zijn niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke trucjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden.

Regisseur en acteurs

 • Addison Riecke portrait

  Addison Riecke

  Nora Thunderman

 • Maya Le Clark portrait

  Maya Le Clark

  Chloe Thunderman

 • Diego Velazquez portait

  Diego Velazquez

  Billy Thunderman

 • Kira Kosarin portait

  Kira Kosarin

  Phoebe Thunderman

 • Jack Griffo portait

  Jack Griffo

  Max Thunderman

 • Rosa Blasi portait

  Rosa Blasi

  Barb Thunderman

 • Chris Tallman portait

  Chris Tallman

  Hank Thunderman

 • Dana Snyder portait

  Dana Snyder

  Dr. Colosso

 • Edward Chiodo portrait

  Edward Chiodo

  Puppeteer

 • Audrey Whitby portait

  Audrey Whitby

  Cherry

De Thundermans

Benieuwd naar De Thundermans? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als De Thundermans kunt bekijken.

De Thundermans streamen

Wil je De Thundermans streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Thundermans gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Thundermans downloaden

series als De Thundermans kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Thundermans. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Thundermans. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Thundermans torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Thundermans te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Thundermans trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Thundermans je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!