The Vampire Diaries
%
100

The Vampire Diaries

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Vampire Diaries

Moeite met waar je nou The Vampire Diaries moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Vampire Diaries

Samenvatting

Nadat de ouders van Elena en Jeremy zijn verongelukt, gaan zij bij hun tante Jenna in Mystic Falls, Virginia, wonen; een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis.

Regisseur en acteurs

 • Joseph Morgan portrait

  Joseph Morgan

  actor

 • Matthew Davis portrait

  Matthew Davis

  actor

 • Michael Trevino portrait

  Michael Trevino

  actor

 • Zach Roerig portrait

  Zach Roerig

  actor

 • Candice King portrait

  Candice King

  actor

 • Kat Graham portrait

  Kat Graham

  actor

 • Sara Canning portrait

  Sara Canning

  actor

 • Steven R. McQueen portrait

  Steven R. McQueen

  actor

 • Ian Somerhalder portrait

  Ian Somerhalder

  actor

 • Paul Wesley portrait

  Paul Wesley

  actor

 • Nina Dobrev portrait

  Nina Dobrev

  actor

Trailers

The Vampire Diaries

Wil je The Vampire Diaries kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Vampire Diaries streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Vampire Diaries niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Vampire Diaries zelfs gratis bekijken.

The Vampire Diaries downloaden

Wil je The Vampire Diaries ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Vampire Diaries overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Vampire Diaries torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Vampire Diaries is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Vampire Diaries trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of The Vampire Diaries de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.