The Vampire Diaries
%
100

The Vampire Diaries

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Vampire Diaries

Moeite met waar je nou The Vampire Diaries moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Vampire Diaries

Samenvatting

Nadat de ouders van Elena en Jeremy zijn verongelukt, gaan zij bij hun tante Jenna in Mystic Falls, Virginia, wonen; een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis.

Regisseur en acteurs

 • Joseph Morgan portrait

  Joseph Morgan

  actor

 • Matthew Davis portrait

  Matthew Davis

  actor

 • Michael Trevino portrait

  Michael Trevino

  actor

 • Zach Roerig portrait

  Zach Roerig

  actor

 • Candice King portrait

  Candice King

  actor

 • Kat Graham portrait

  Kat Graham

  actor

 • Sara Canning portrait

  Sara Canning

  actor

 • Steven R. McQueen portrait

  Steven R. McQueen

  actor

 • Ian Somerhalder portrait

  Ian Somerhalder

  actor

 • Paul Wesley portrait

  Paul Wesley

  actor

 • Nina Dobrev portrait

  Nina Dobrev

  actor

Trailers

The Vampire Diaries

Veel gehoord over The Vampire Diaries en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Vampire Diaries heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Vampire Diaries streamen

Wil je The Vampire Diaries, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Vampire Diaries zelfs gratis kijken.

The Vampire Diaries downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Vampire Diaries ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Vampire Diaries er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Vampire Diaries torrent

Op zoek naar een torrent van The Vampire Diaries? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Vampire Diaries te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Vampire Diaries trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Vampire Diaries. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.