The Vampire Diaries
%
100

The Vampire Diaries

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Vampire Diaries

Moeite met waar je nou The Vampire Diaries moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Vampire Diaries

Samenvatting

Nadat de ouders van Elena en Jeremy zijn verongelukt, gaan zij bij hun tante Jenna in Mystic Falls, Virginia, wonen; een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis.

Regisseur en acteurs

 • Joseph Morgan portrait

  Joseph Morgan

  actor

 • Matthew Davis portrait

  Matthew Davis

  actor

 • Michael Trevino portrait

  Michael Trevino

  actor

 • Zach Roerig portrait

  Zach Roerig

  actor

 • Candice King portrait

  Candice King

  actor

 • Kat Graham portrait

  Kat Graham

  actor

 • Sara Canning portrait

  Sara Canning

  actor

 • Steven R. McQueen portrait

  Steven R. McQueen

  actor

 • Ian Somerhalder portrait

  Ian Somerhalder

  actor

 • Paul Wesley portrait

  Paul Wesley

  actor

 • Nina Dobrev portrait

  Nina Dobrev

  actor

Trailers

The Vampire Diaries

Benieuwd naar The Vampire Diaries? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Vampire Diaries kunt bekijken.

The Vampire Diaries streamen

Wil je The Vampire Diaries streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Vampire Diaries gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Vampire Diaries downloaden

series als The Vampire Diaries kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Vampire Diaries. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Vampire Diaries. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Vampire Diaries torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Vampire Diaries te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Vampire Diaries trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Vampire Diaries je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!