The Young Pope
%
84

The Young Pope

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Young Pope

Moeite met waar je nou The Young Pope moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Young Pope

Samenvatting

Pius XIII neemt zijn intrek in het Vaticaan, tot groot ongenoegen van de oude garde. Het is al vrij snel duidelijk dat hij er niet is om vrienden te maken.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Jude Law portait

  Jude Law

  Lenny Belardo

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Esther

 • Toni Bertorelli portrait

  Toni Bertorelli

  Cardinal Caltanissetta

 • Diane Keaton portait

  Diane Keaton

  Sister Mary

 • Silvio Orlando portait

  Silvio Orlando

  Cardinal Voiello

 • Scott Shepherd portait

  Scott Shepherd

  Cardinal Dussolier

 • Cécile De France portait

  Cécile De France

  Sofia

 • Javier Cámara portait

  Javier Cámara

  Cardinal Gutierrez

Trailers

The Young Pope

Wil je The Young Pope kijken? De serie van Paolo Sorrentino uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Young Pope op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Young Pope met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Young Pope downloaden

Het downloaden van The Young Pope is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Young Pope ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Young Pope streamen

Het streamen van The Young Pope heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Young Pope online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Young Pope kijkt. Ideaal!

The Young Pope torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Young Pope. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Young Pope trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Young Pope voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.