The Young Pope
%
84

The Young Pope

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Young Pope

Moeite met waar je nou The Young Pope moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Young Pope

Samenvatting

Pius XIII neemt zijn intrek in het Vaticaan, tot groot ongenoegen van de oude garde. Het is al vrij snel duidelijk dat hij er niet is om vrienden te maken.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Jude Law portait

  Jude Law

  Lenny Belardo

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Esther

 • Toni Bertorelli portrait

  Toni Bertorelli

  Cardinal Caltanissetta

 • Diane Keaton portait

  Diane Keaton

  Sister Mary

 • Silvio Orlando portait

  Silvio Orlando

  Cardinal Voiello

 • Scott Shepherd portait

  Scott Shepherd

  Cardinal Dussolier

 • Cécile De France portait

  Cécile De France

  Sofia

 • Javier Cámara portait

  Javier Cámara

  Cardinal Gutierrez

Trailers

The Young Pope

Wil je The Young Pope kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Young Pope streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Young Pope niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Young Pope zelfs gratis bekijken.

The Young Pope downloaden

Wil je The Young Pope ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Young Pope overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Young Pope torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Young Pope is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Young Pope trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of The Young Pope de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.