The Young Pope
%
84

The Young Pope

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Young Pope

Moeite met waar je nou The Young Pope moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Young Pope

Samenvatting

Pius XIII neemt zijn intrek in het Vaticaan, tot groot ongenoegen van de oude garde. Het is al vrij snel duidelijk dat hij er niet is om vrienden te maken.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Jude Law portait

  Jude Law

  Lenny Belardo

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Esther

 • Toni Bertorelli portrait

  Toni Bertorelli

  Cardinal Caltanissetta

 • Diane Keaton portait

  Diane Keaton

  Sister Mary

 • Silvio Orlando portait

  Silvio Orlando

  Cardinal Voiello

 • Scott Shepherd portait

  Scott Shepherd

  Cardinal Dussolier

 • Cécile De France portait

  Cécile De France

  Sofia

 • Javier Cámara portait

  Javier Cámara

  Cardinal Gutierrez

Trailers

The Young Pope

Op zoek naar The Young Pope? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Young Pope streamen

Het streamen van series als The Young Pope heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als The Young Pope waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Young Pope dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Young Pope downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als The Young Pope te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Young Pope torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Young Pope trailer

Weet je nog niet zeker of The Young Pope jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.