This Is Us
%
100

This Is Us

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk This Is Us

Moeite met waar je nou This Is Us moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor This Is Us

Samenvatting

Verschillende mensen worstelen allemaal met hun eigen problemen. Ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan enkel hun verjaardag.

Regisseur en acteurs

 • Mandy Moore portait

  Mandy Moore

  Rebecca

 • Milo Ventimiglia portait

  Milo Ventimiglia

  Jack

 • Sterling K. Brown portait

  Sterling K. Brown

  Randall

 • Chrissy Metz portait

  Chrissy Metz

  Kate

 • Ron C. Jones portait

  Ron C. Jones

  William

 • Chris Sullivan portait

  Chris Sullivan

  Toby

 • Justin Hartley portait

  Justin Hartley

  Kevin

 • Susan Kelechi Watson portait

  Susan Kelechi Watson

  Beth

Trailers

This Is Us

Wil je This Is Us kijken? De serie van Mandy Moore uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om This Is Us op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om This Is Us met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

This Is Us downloaden

Het downloaden van This Is Us is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je This Is Us ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

This Is Us streamen

Het streamen van This Is Us heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je This Is Us online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar This Is Us kijkt. Ideaal!

This Is Us torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van This Is Us. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

This Is Us trailer

Bekijk eerst even de trailer van This Is Us voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.