This Is Us
%
100

This Is Us

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk This Is Us

Moeite met waar je nou This Is Us moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor This Is Us

Samenvatting

Verschillende mensen worstelen allemaal met hun eigen problemen. Ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan enkel hun verjaardag.

Regisseur en acteurs

 • Mandy Moore portait

  Mandy Moore

  Rebecca

 • Milo Ventimiglia portait

  Milo Ventimiglia

  Jack

 • Sterling K. Brown portait

  Sterling K. Brown

  Randall

 • Chrissy Metz portait

  Chrissy Metz

  Kate

 • Ron C. Jones portait

  Ron C. Jones

  William

 • Chris Sullivan portait

  Chris Sullivan

  Toby

 • Justin Hartley portait

  Justin Hartley

  Kevin

 • Susan Kelechi Watson portait

  Susan Kelechi Watson

  Beth

Trailers

This Is Us

Benieuwd naar This Is Us? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als This Is Us kunt bekijken.

This Is Us streamen

Wil je This Is Us streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je This Is Us gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

This Is Us downloaden

series als This Is Us kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar This Is Us. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van This Is Us. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

This Is Us torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om This Is Us te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

This Is Us trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of This Is Us je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!