Top of the Lake
%
76

Top of the Lake

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Top of the Lake

Moeite met waar je nou Top of the Lake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Top of the Lake

Samenvatting

Tui, een meisje van twaalf, wordt vermist in Nieuw-Zeeland. Ze blijkt zwanger te zijn. Robin Griffin, een politiedetective die haar eigen geschiedenis heeft met de omgeving, bijt zich vast in de zaak.

Regisseur en acteurs

 • Jane Campion portrait

  Jane Campion

  director

 • Robyn Malcolm portrait

  Robyn Malcolm

  actor

 • Genevieve Lemon portrait

  Genevieve Lemon

  actor

 • Skye Wansey portrait

  Skye Wansey

  actor

 • Thomas M. Wright portrait

  Thomas M. Wright

  actor

 • Holly Hunter portrait

  Holly Hunter

  actor

 • David Wenham portrait

  David Wenham

  actor

 • Peter Mullan portrait

  Peter Mullan

  actor

 • Elisabeth Moss portrait

  Elisabeth Moss

  actor

Trailers

Top of the Lake

Veel gehoord over Top of the Lake en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Top of the Lake heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Top of the Lake streamen

Wil je Top of the Lake, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Top of the Lake zelfs gratis kijken.

Top of the Lake downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Top of the Lake ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Top of the Lake er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Top of the Lake torrent

Op zoek naar een torrent van Top of the Lake? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Top of the Lake te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Top of the Lake trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Top of the Lake. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.