Transformers: Rescue Bots
%
68

Transformers: Rescue Bots

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Transformers: Rescue Bots

Moeite met waar je nou Transformers: Rescue Bots moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Transformers: Rescue Bots

Samenvatting

Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven.

Regisseur en acteurs

 • Jeff Bennett portrait

  Jeff Bennett

  actor

 • Diamond White portrait

  Diamond White

  actor

 • LeVar Burton portrait

  LeVar Burton

  actor

 • Imari Williams portrait

  Imari Williams

  actor

 • D.C. Douglas portrait

  D.C. Douglas

  actor

 • Parvesh Cheena portrait

  Parvesh Cheena

  actor

 • Steve Blum portrait

  Steve Blum

  actor

 • Shannon McKain portrait

  Shannon McKain

  actor

 • Jason Marsden portrait

  Jason Marsden

  actor

 • Maurice LaMarche portrait

  Maurice LaMarche

  actor

 • Elan Garfias portrait

  Elan Garfias

  actor

 • Lacey Chabert portrait

  Lacey Chabert

  actor

Trailers

Transformers: Rescue Bots

Wil je Transformers: Rescue Bots kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Transformers: Rescue Bots op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Transformers: Rescue Bots met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Transformers: Rescue Bots downloaden

Het downloaden van Transformers: Rescue Bots is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Transformers: Rescue Bots ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Transformers: Rescue Bots streamen

Het streamen van Transformers: Rescue Bots heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Transformers: Rescue Bots online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Transformers: Rescue Bots kijkt. Ideaal!

Transformers: Rescue Bots torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Transformers: Rescue Bots. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Transformers: Rescue Bots trailer

Bekijk eerst even de trailer van Transformers: Rescue Bots voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.