Transformers: Rescue Bots
%
68

Transformers: Rescue Bots

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Transformers: Rescue Bots

Moeite met waar je nou Transformers: Rescue Bots moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Transformers: Rescue Bots

Samenvatting

Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven.

Regisseur en acteurs

 • Jeff Bennett portrait

  Jeff Bennett

  actor

 • Diamond White portrait

  Diamond White

  actor

 • LeVar Burton portrait

  LeVar Burton

  actor

 • Imari Williams portrait

  Imari Williams

  actor

 • D.C. Douglas portrait

  D.C. Douglas

  actor

 • Parvesh Cheena portrait

  Parvesh Cheena

  actor

 • Steve Blum portrait

  Steve Blum

  actor

 • Shannon McKain portrait

  Shannon McKain

  actor

 • Jason Marsden portrait

  Jason Marsden

  actor

 • Maurice LaMarche portrait

  Maurice LaMarche

  actor

 • Elan Garfias portrait

  Elan Garfias

  actor

 • Lacey Chabert portrait

  Lacey Chabert

  actor

Trailers

Transformers: Rescue Bots

Veel gehoord over Transformers: Rescue Bots en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Transformers: Rescue Bots heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Transformers: Rescue Bots streamen

Wil je Transformers: Rescue Bots, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Transformers: Rescue Bots zelfs gratis kijken.

Transformers: Rescue Bots downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Transformers: Rescue Bots ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Transformers: Rescue Bots er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Transformers: Rescue Bots torrent

Op zoek naar een torrent van Transformers: Rescue Bots? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Transformers: Rescue Bots te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Transformers: Rescue Bots trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Transformers: Rescue Bots. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.