True Detective
%
91

True Detective

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk True Detective

Moeite met waar je nou True Detective moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor True Detective

Samenvatting

Amerikaanse misdaadserire over een moord op een jonge vrouw, de manier waarop het onderzoek ernaar werd gevoerd door twee heel verschillende politiemensen, en de gevolgen daarvan voor hun eigen leven en dat van anderen in de loop der jaren

Regisseur en acteurs

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  Ray Velcoro

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  Frank Semyon

 • Taylor Kitsch portait

  Taylor Kitsch

  Paul Woodrugh

 • Rachel McAdams portait

  Rachel McAdams

  Ani Bezzerides

 • Kelly Reilly portait

  Kelly Reilly

  Jordan Semyon

Trailers

True Detective

Benieuwd naar True Detective? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als True Detective kunt bekijken.

True Detective streamen

Wil je True Detective streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je True Detective gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

True Detective downloaden

series als True Detective kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar True Detective. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van True Detective. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

True Detective torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om True Detective te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

True Detective trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of True Detective je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!