True Detective
%
91

True Detective

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk True Detective

Moeite met waar je nou True Detective moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor True Detective

Samenvatting

Amerikaanse misdaadserire over een moord op een jonge vrouw, de manier waarop het onderzoek ernaar werd gevoerd door twee heel verschillende politiemensen, en de gevolgen daarvan voor hun eigen leven en dat van anderen in de loop der jaren

Regisseur en acteurs

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  Ray Velcoro

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  Frank Semyon

 • Taylor Kitsch portait

  Taylor Kitsch

  Paul Woodrugh

 • Rachel McAdams portait

  Rachel McAdams

  Ani Bezzerides

 • Kelly Reilly portait

  Kelly Reilly

  Jordan Semyon

Trailers

True Detective

Zin om True Detective lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om True Detective te bekijken voor je op een rijtje.

True Detective downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je True Detective downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van True Detective. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet True Detective er ook in SD heel goed uit.

True Detective streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je True Detective net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je True Detective hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je True Detective helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

True Detective torrent

Denk je dat je om True Detective te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

True Detective trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of True Detective de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.