True Detective
%
91

True Detective

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk True Detective

Moeite met waar je nou True Detective moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor True Detective

Samenvatting

Amerikaanse misdaadserire over een moord op een jonge vrouw, de manier waarop het onderzoek ernaar werd gevoerd door twee heel verschillende politiemensen, en de gevolgen daarvan voor hun eigen leven en dat van anderen in de loop der jaren

Regisseur en acteurs

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  Ray Velcoro

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  Frank Semyon

 • Taylor Kitsch portait

  Taylor Kitsch

  Paul Woodrugh

 • Rachel McAdams portait

  Rachel McAdams

  Ani Bezzerides

 • Kelly Reilly portait

  Kelly Reilly

  Jordan Semyon

Trailers

True Detective

Wil je True Detective kijken? De serie van Colin Farrell uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om True Detective op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om True Detective met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

True Detective downloaden

Het downloaden van True Detective is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je True Detective ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

True Detective streamen

Het streamen van True Detective heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je True Detective online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar True Detective kijkt. Ideaal!

True Detective torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van True Detective. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

True Detective trailer

Bekijk eerst even de trailer van True Detective voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.