Twin Peaks
%
89

Twin Peaks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Twin Peaks

Moeite met waar je nou Twin Peaks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Twin Peaks

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Twin Peaks draait?

Samenvatting

'Wie vermoordde Laura Palmer?', is de vraag die op de lippen brandt van de bewoners van het mysterieuze stadje Twin Peaks. Wanneer een tijdje later een ander meisje in shocktoestand het stadje komt binnengelopen, roept lokale sheriff Harry S. Truman de hulp in van FBI-agent Dale Cooper. Samen exploreren zij een web van liaisons en intriges.

Regisseur en acteurs

 • Kyle MacLachlan portait

  Kyle MacLachlan

  Special Agent Dale Cooper

 • Mädchen Amick portait

  Mädchen Amick

  Shelly Johnson

 • Dana Ashbrook portait

  Dana Ashbrook

  Robert "Bobby" Briggs

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Sarah Palmer

 • Kimmy Robertson portait

  Kimmy Robertson

  Lucy Moran

 • Everett McGill portait

  Everett McGill

  Big Ed Hurley

 • Ray Wise portait

  Ray Wise

  Leland Palmer

 • Sheryl Lee portait

  Sheryl Lee

  Laura Palmer

 • Russ Tamblyn portait

  Russ Tamblyn

  Dr. Lawrence Jacoby

Trailers

Twin Peaks

Benieuwd naar Twin Peaks? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Twin Peaks draait.

Twin Peaks in de bioscoop

Twin Peaks draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Twin Peaks.

Twin Peaks streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Twin Peaks te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Twin Peaks een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Twin Peaks zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Twin Peaks torrent

Op zoek naar een torrent van Twin Peaks? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Twin Peaks zonder zorgen.

Twin Peaks downloaden

Als Twin Peaks binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Twin Peaks trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Twin Peaks de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.