Unforgotten
%
80

Unforgotten

Nu kijken

Kijk Unforgotten

Moeite met waar je nou Unforgotten moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unforgotten

Samenvatting

Onder de resten van een gesloopt huis wordt een skelet gevonden. Rechercheurs Cassie Stuart en Sunny Khan ontdekken dat het gaat om een zaak van 39 jaar oud. Ze gaan op zoek naar de moordenaar.

Regisseur en acteurs

 • Nicola Walker portait

  Nicola Walker

  DCI Cassie Stuart

 • Sanjeev Bhaskar portait

  Sanjeev Bhaskar

  DS Sunil 'Sunny' Khan

 • Trevor Eve portait

  Trevor Eve

  Sir Phillip Cross

 • Bernard Hill portait

  Bernard Hill

  Father Robert Greaves

 • Tom Austen portait

  Tom Austen

  Josh Cross

Unforgotten

Zin om Unforgotten lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Unforgotten te bekijken voor je op een rijtje.

Unforgotten downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Unforgotten downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Unforgotten. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Unforgotten er ook in SD heel goed uit.

Unforgotten streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Unforgotten net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Unforgotten hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Unforgotten helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Unforgotten torrent

Denk je dat je om Unforgotten te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Unforgotten trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Unforgotten de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.