Unforgotten
%
80

Unforgotten

Nu kijken

Kijk Unforgotten

Moeite met waar je nou Unforgotten moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unforgotten

Samenvatting

Onder de resten van een gesloopt huis wordt een skelet gevonden. Rechercheurs Cassie Stuart en Sunny Khan ontdekken dat het gaat om een zaak van 39 jaar oud. Ze gaan op zoek naar de moordenaar.

Regisseur en acteurs

 • Nicola Walker portait

  Nicola Walker

  DCI Cassie Stuart

 • Sanjeev Bhaskar portait

  Sanjeev Bhaskar

  DS Sunil 'Sunny' Khan

 • Trevor Eve portait

  Trevor Eve

  Sir Phillip Cross

 • Bernard Hill portait

  Bernard Hill

  Father Robert Greaves

 • Tom Austen portait

  Tom Austen

  Josh Cross

Unforgotten

Wil je Unforgotten kijken? De serie van Nicola Walker uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Unforgotten op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Unforgotten met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Unforgotten downloaden

Het downloaden van Unforgotten is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Unforgotten ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Unforgotten streamen

Het streamen van Unforgotten heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Unforgotten online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Unforgotten kijkt. Ideaal!

Unforgotten torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Unforgotten. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Unforgotten trailer

Bekijk eerst even de trailer van Unforgotten voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.