Unforgotten
%
80

Unforgotten

Nu kijken

Kijk Unforgotten

Moeite met waar je nou Unforgotten moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unforgotten

Samenvatting

Onder de resten van een gesloopt huis wordt een skelet gevonden. Rechercheurs Cassie Stuart en Sunny Khan ontdekken dat het gaat om een zaak van 39 jaar oud. Ze gaan op zoek naar de moordenaar.

Regisseur en acteurs

 • Nicola Walker portait

  Nicola Walker

  DCI Cassie Stuart

 • Sanjeev Bhaskar portait

  Sanjeev Bhaskar

  DS Sunil 'Sunny' Khan

 • Trevor Eve portait

  Trevor Eve

  Sir Phillip Cross

 • Bernard Hill portait

  Bernard Hill

  Father Robert Greaves

 • Tom Austen portait

  Tom Austen

  Josh Cross

Unforgotten

Benieuwd naar Unforgotten? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Unforgotten kunt bekijken.

Unforgotten streamen

Wil je Unforgotten streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Unforgotten gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Unforgotten downloaden

series als Unforgotten kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Unforgotten. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Unforgotten. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Unforgotten torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Unforgotten te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Unforgotten trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Unforgotten je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!