Veep
%
82

Veep

Nu kijken

Kijk Veep

Moeite met waar je nou Veep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Veep

Samenvatting

A look into American politics, revolving around former Senator Selina Meyer who finds being Vice President of the United States is nothing like she expected and everything everyone ever warned her about.

Regisseur en acteurs

 • Julia Louis-Dreyfus portait

  Julia Louis-Dreyfus

  Selina Meyer

 • Anna Chlumsky portait

  Anna Chlumsky

  Amy Brookheimer

 • Tony Hale portait

  Tony Hale

  Gary Walsh

 • Matt Walsh portait

  Matt Walsh

  Mike McLintock

 • Reid Scott portait

  Reid Scott

  Dan Egan

 • Sufe Bradshaw portait

  Sufe Bradshaw

  Sue Wilson

 • Timothy Simons portait

  Timothy Simons

  Jonah Ryan

Veep

Benieuwd naar Veep? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Veep draait.

Veep in de bioscoop

Veep draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Veep.

Veep streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Veep te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Veep een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Veep zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Veep torrent

Op zoek naar een torrent van Veep? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Veep zonder zorgen.

Veep downloaden

Als Veep binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Veep trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Veep de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.