Vikings
%
100

Vikings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Vikings

Moeite met waar je nou Vikings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vikings

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De buitengewone verhalen van een groep Noorse krijgers.

Regisseur en acteurs

 • Travis Fimmel portait

  Travis Fimmel

  Ragnar Lothbrok

 • Katheryn Winnick portait

  Katheryn Winnick

  Lagertha Lothbrok

 • Clive Standen portait

  Clive Standen

  Rollo

 • Alyssa Sutherland portait

  Alyssa Sutherland

  Princess Aslaug

 • Gustaf Skarsgård portait

  Gustaf Skarsgård

  Floki

 • Alexander Ludwig portait

  Alexander Ludwig

  Bjorn Lothbrok

 • Alex Høgh Andersen portait

  Alex Høgh Andersen

  Ivar Boneless

 • Moe Dunford portait

  Moe Dunford

  Aethelwulf

 • Jasper Pääkkönen portait

  Jasper Pääkkönen

  Halfdan the Black

 • Peter Franzén portait

  Peter Franzén

  King Harald Finehair

Trailers

Vikings

Wil je Vikings kijken? De serie van Travis Fimmel uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Vikings op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Vikings met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Vikings downloaden

Het downloaden van Vikings is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Vikings ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Vikings streamen

Het streamen van Vikings heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Vikings online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Vikings kijkt. Ideaal!

Vikings torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Vikings. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Vikings trailer

Bekijk eerst even de trailer van Vikings voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.