Vikings
%
100

Vikings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Vikings

Moeite met waar je nou Vikings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Vikings

Samenvatting

De buitengewone verhalen van een groep Noorse krijgers.

Regisseur en acteurs

 • Travis Fimmel portait

  Travis Fimmel

  Ragnar Lothbrok

 • Katheryn Winnick portait

  Katheryn Winnick

  Lagertha Lothbrok

 • Clive Standen portait

  Clive Standen

  Rollo

 • Alyssa Sutherland portait

  Alyssa Sutherland

  Princess Aslaug

 • Gustaf Skarsgård portait

  Gustaf Skarsgård

  Floki

 • Alexander Ludwig portait

  Alexander Ludwig

  Bjorn Lothbrok

 • Alex Høgh Andersen portait

  Alex Høgh Andersen

  Ivar Boneless

 • Moe Dunford portait

  Moe Dunford

  Aethelwulf

 • Jasper Pääkkönen portait

  Jasper Pääkkönen

  Halfdan the Black

 • Peter Franzén portait

  Peter Franzén

  King Harald Finehair

Trailers

Vikings

Veel gehoord over Vikings en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Vikings heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Vikings streamen

Wil je Vikings, de serie met Travis Fimmel, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Vikings zelfs gratis kijken.

Vikings downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Vikings ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Vikings er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Vikings torrent

Op zoek naar een torrent van Vikings? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Vikings te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Vikings trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Vikings. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.