W/ Bob and David
%
75

W/ Bob and David

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk W/ Bob and David

Moeite met waar je nou W/ Bob and David moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor W/ Bob and David

Samenvatting

Nadat ze oneervol bij de Navy Seals zijn ontslagen, staan Bob en David terug ten dienste van het land op de manier waarop ze dat het beste doen: met sketch-comedy!

Regisseur en acteurs

 • Brett Paesel portrait

  Brett Paesel

  actor

 • Tom Kenny portrait

  Tom Kenny

  actor

 • Paul F. Tompkins portrait

  Paul F. Tompkins

  actor

 • Jill Talley portrait

  Jill Talley

  actor

 • Brian Posehn portrait

  Brian Posehn

  actor

 • Jay Johnston portrait

  Jay Johnston

  actor

 • John Ennis portrait

  John Ennis

  actor

 • Bob Odenkirk portrait

  Bob Odenkirk

  actor

 • David Cross portrait

  David Cross

  actor

Trailers

W/ Bob and David

Veel gehoord over W/ Bob and David en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt W/ Bob and David heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

W/ Bob and David streamen

Wil je W/ Bob and David, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je W/ Bob and David zelfs gratis kijken.

W/ Bob and David downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je W/ Bob and David ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet W/ Bob and David er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

W/ Bob and David torrent

Op zoek naar een torrent van W/ Bob and David? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van W/ Bob and David te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

W/ Bob and David trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van W/ Bob and David. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.