WAGS
%
46

WAGS

Kijk WAGS

Moeite met waar je nou WAGS moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

E! takes a wild ride into the world of some of today's hottest professional athletes from the perspective of the women who stand by their side, otherwise known as WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars). These WAGS are playing the most competitive sport out there: getting and keeping that pro-athlete man. As part of an elite, exclusive group, the WAGS are close friends who are bound together by a strict hierarchy, unspoken rules and plenty of drama - and those who have the coveted ring and a husband with a contract are the ones with all the power! As in sports, this game is all about getting that "W" and this pack knows how to play the field...

WAGS

Wil je WAGS kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om WAGS op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om WAGS met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

WAGS downloaden

Het downloaden van WAGS is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je WAGS ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

WAGS streamen

Het streamen van WAGS heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je WAGS online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar WAGS kijkt. Ideaal!

WAGS torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van WAGS. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

WAGS trailer

Bekijk eerst even de trailer van WAGS voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.