Wentworth
%
100

Wentworth

Nu kijken

Kijk Wentworth

Moeite met waar je nou Wentworth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Wentworth

Samenvatting

Wentworth is an Australian television drama series. It was first broadcast on SoHo on 1 May 2013. The series serves as a contemporary reimagining of Prisoner, which ran on Network Ten from 1979 to 1986. Lara Radulovich and David Hannam developed Wentworth from Reg Watson's original concept. The series is set in the modern day and centres on Bea Smith's early days in prison. Wentworth is filmed on a purpose built set in the suburb of Clayton. It has received a mostly positive reception from critics and the first episode became the most watched Australian drama series premiere in Foxtel history. The series was picked up by several countries, including New Zealand and the UK, where it has been retitled Wentworth Prison. The series 3rd season started 7 April 2015.

Regisseur en acteurs

 • Danielle Cormack portait

  Danielle Cormack

  Bea Smith

 • Kate Atkinson portrait

  Kate Atkinson

  Vera Bennett

 • Celia Ireland portrait

  Celia Ireland

  Liz Birdsworth

 • Shareena Clanton portrait

  Shareena Clanton

  Doreen Anderson

 • Robbie Magasiva portait

  Robbie Magasiva

  Will Jackson

 • Katrina Milosevic portait

  Katrina Milosevic

  Sue 'Boomer' Jenkins

Wentworth

Zin om Wentworth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Wentworth te bekijken voor je op een rijtje.

Wentworth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Wentworth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Wentworth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Wentworth er ook in SD heel goed uit.

Wentworth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Wentworth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Wentworth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Wentworth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Wentworth torrent

Denk je dat je om Wentworth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Wentworth trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Wentworth de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.