Zack & Quack
%
72

Zack & Quack

Bekijk de trailer

Kijk Zack & Quack

Moeite met waar je nou Zack & Quack moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De dynamische en avontuurlijke jongen Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend, wonen in het meest waanzinnige pop-upboek ter wereld.

Regisseur en acteurs

 • Colin McFarlane portrait

  Colin McFarlane

  actor

 • Jesse Ray Sheps portrait

  Jesse Ray Sheps

  actor

 • Maria May portrait

  Maria May

  actor

 • Regan Lutz portrait

  Regan Lutz

  actor

 • Madison Hathaway portrait

  Madison Hathaway

  actor

 • Nick Baker portrait

  Nick Baker

  actor

 • Thomas Albritton portrait

  Thomas Albritton

  actor

Trailers

Zack & Quack

Wil je Zack & Quack kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Zack & Quack op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Zack & Quack met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Zack & Quack downloaden

Het downloaden van Zack & Quack is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Zack & Quack ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Zack & Quack streamen

Het streamen van Zack & Quack heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Zack & Quack online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Zack & Quack kijkt. Ideaal!

Zack & Quack torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Zack & Quack. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Zack & Quack trailer

Bekijk eerst even de trailer van Zack & Quack voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.